2 Jūlijā , Trešdiena
Sievietēm :

Lazanja

  • Facebook
  • Izdrukāt
  • Sazināties
  • Saites

Sievietēm » Virtuve

Palielināt Samazināt 6 Jūl 2011 , 17:29

Lazanja

Nepieciešams:

300 g lazanjas plākšņu
400 g maltas cūkgaļas
400 g maltas liellopu gaļas
1 kg tomātu
2 sīpoli
3 ķiploka daiviņas
sāls
pipari
muskatrieksts
zaļumi
500 g siera
250 g saldā krējuma
ēdamkarote sviesta

Pagatavošana:

Sviestā apcep sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus, pieliek liellopu un cūkgaļu, turpina cept. Kad gaļa apcepusies, pieliek sagrieztus tomātus bez mizas (tomātus applaucē karstā ūdenī un mizu noņem), saldo krējumu, sāli, piparus, rīvētu muskatriekstu un sasmalcinātus zaļumus. Mērci uzvāra, noņem no uguns.

Cepamtraukā ielej nedaudz mērces, uz tās liek lazanjas plāksnes, atkal uzlej mērci, uzkaisa nedaudz rīvēta siera, atkal liek plāksnes. Noslēdz ar mērci, pārkaisa ar sieru. Traukam uzliek foliju, cep 195 grādos 35 - 40 minūtes. Pēdējās desmit minūtes foliju noņem. Kad lazanja izcepta, to atstāj siltumā uz 15 minūtēm.

IESKATIES!

Materiāls publicēts sadarbībā ar vietni

Ievietots : 06 Jūlijā 2011

Skatīts : 1435 reizes

Avots : http://www.apollo.lv/portal/life/articles/243016

Birkas : mērci, lazanja, cūkgaļu, apcep, liellopu, gaļas, lazanjas, cūkgaļas, cep, gaļa

(Balsu nav)
"Ziņu Spice" rekomendē
  • Iespējams nekustamā īpašuma nodokļa pieaugums

  • Taps filma par latvieti, kurš 50 gadus slēpās mežā

  • Dzīvības spēks asinīs

Komentāru pagaidām nav. Esi pirmais !
{display:none;}
Ziņu Spice neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Ziņu Spice patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju, kā arī dzēst neatbilstošos komentārus.
Komentāru noformēšana

Aizvainot cita lepnumu ir bīstamāk nekā aizskart cita intereses.
-- Bonalds

Ginesa rekords? Iespējams, tālākie vārti futbola vēsturē

  • Visi aktuālie video
  • 2 Jūlijā vēsturē

    Vai jūtaties droši par savu darbavietu?
    Atbildes: 57

    Turpinās cīņa ar un par pieminekļiem. Andreja Upīša pieminekļa liktenis šobrīd Rīgas domes rokās: to – pēc mākslinieka Ivara Drulles priekšlikuma – gatavojas pārzāģēt pa vertikāli. Nu tad – pārzāģēs vai nepārzāģēs? Šodien par to un citiem pieminekļiem runājam ar arhitektu Jāni Dripi un mākslas vēsturnieku Ojāru Spārīti.

    01 Novembrī 2024
    Elita Veidemane

    Pedavaju kreditu

    LIELISKAS ZIŅAS JUMS..

    Komentē    LIELISKAS ZIŅAS JUMS..
    15 Jūnijā 2023, 11:41
    Ārstniecības augi Latvijā | Пик известий | Tiek izmantotas uCoz tehnoloģijas | Kinofilm@LV