Melone un avokado lieliski sader, tāpēc ka
viens ir salds un maigs, otrs – krēmīgs un sātīgāks. Kopā ar kefīru,
piparmētrām un čili – svaigs un sātīgs salikums. Tāds, kas tiešām
atveldzēs karstā dienā un liks stiepties pēc jaunas bļodiņas.
Pateicoties sātīgumam, katram nepieciešams pavisam maz.
Pagatavošana:
Visas sastāvdaļas liec blenderī un sablenderē krēmīgā zupā. Pasniedz. Ja vēlies ne tik biezu, pielej nedaudz auksta ūdens.
Sastāvdaļas:
- 300 g avokado, nomizoti
- 150 g melone, ļoti gatava, bez mizas
- 800 ml kefīra
- ½ tējk. ļoti smalki sakapāta čili
- 8 lapiņas piparmētras
- jūras sāls pēc garšas
- ½ citrona sula
- ½ tējk. balto piparu
- ½ tējk. citronpiparu







