15 Jūnijā, Svētdiena
Sievietēm :

Makaronu sacepums ar malto gaļu

  • Facebook
  • Izdrukāt
  • Sazināties
  • Saites

Sievietēm » Virtuve

Palielināt Samazināt 6 Aug 2011 , 10:14

Makaronu sacepums ar malto gaļu

Nepieciešams:

400 g makaronu
400 g maltās gaļas
500 g tomātu
1 sīpols
eļļa
sāls
pipari
2 ķiploka daiviņas
100 g siera
baziliks

Pagatavošana:

Makaronus izvāra sālsūdenī. Sīpolus apcep eļļā, pieliek malto gaļu, apcep. Gaļai pieliek sasmalcinātu ķiploku, sāli, piparus. Tomātus aplej ar verdošu ūdeni, tad pārlej ar aukstu ūdeni, nomizo, sagriež nelielos gabaliņos. Cepšanas beigās gaļai pieliek sagrieztos tomātus. Apcep nedaudz, lai no tomātiem izdalās sula.

Ietaukotā cepamtraukā liek pusi no vārītajiem makaroniem, tad pusi no maltās gaļas. Gaļu pārkaisa ar sasmalcinātu baziliku. Atkal liek makaronu kārtu, tad gaļu, baziliku, pārkaisa ar rīvētu sieru. Cep 200 grādos 25 - 30 minūtes, līdz siers apbrūnējis.


IESKATIES!

Materiāls publicēts sadarbībā ar vietni

Ievietots : 06 Augustā 2011

Skatīts : 3896 reizes

Avots : http://www.apollo.lv/portal/sieviete/articles/246052

Birkas : gaļu, makaronu, apcep, makaronus, gaļas, siera, izvāra, sacepums, tomātu, ķiploka

(Balsu nav)
"Ziņu Spice" rekomendē
Komentāru pagaidām nav. Esi pirmais !
{display:none;}
Ziņu Spice neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Ziņu Spice patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju, kā arī dzēst neatbilstošos komentārus.
Komentāru noformēšana

Vīns - visu grēku aizsākums.
-- Muhameds

Ginesa rekords? Iespējams, tālākie vārti futbola vēsturē

  • Visi aktuālie video
  • 15 Jūnijā vēsturē

    Uz kā gatavojat ēst savās mājās?
    Atbildes: 77

    Turpinās cīņa ar un par pieminekļiem. Andreja Upīša pieminekļa liktenis šobrīd Rīgas domes rokās: to – pēc mākslinieka Ivara Drulles priekšlikuma – gatavojas pārzāģēt pa vertikāli. Nu tad – pārzāģēs vai nepārzāģēs? Šodien par to un citiem pieminekļiem runājam ar arhitektu Jāni Dripi un mākslas vēsturnieku Ojāru Spārīti.

    01 Novembrī 2024
    Elita Veidemane

    Pedavaju kreditu

    LIELISKAS ZIŅAS JUMS..

    Komentē    LIELISKAS ZIŅAS JUMS..
    15 Jūnijā 2023, 11:41
    Ārstniecības augi Latvijā | Пик известий | Tiek izmantotas uCoz tehnoloģijas | Kinofilm@LV