Nepieciešams:
1 kg svaigu kāpostu
3 burkāni
200 g cauraugušas gaļas
2 skābi āboli
1 citrona sula
2 sīpoli
sāls
pipari
2 - 3 ēdamkarotes cukura
ēdamkarote ķimeņu
2 ēdamkarotes tomātu pastas
skābais krējums
1 kg svaigu kāpostu
3 burkāni
200 g cauraugušas gaļas
2 skābi āboli
1 citrona sula
2 sīpoli
sāls
pipari
2 - 3 ēdamkarotes cukura
ēdamkarote ķimeņu
2 ēdamkarotes tomātu pastas
skābais krējums
Pagatavošana:
Cauraugušo gaļu sagriež gabaliņos, apcep uz pannas, pieliek sagrieztus sīpolus, turpina cept. Burkānus sarīvē un pieliek ceptajai gaļai, sacep visu kopā, tad liek katlā, pielej nedaudz ūdens, vāra un pa daļām pieliek sagrieztus kāpostus un ķimenes. Kāpostus sautē (ūdeni vairāk nelejiet), kad tie gatavi, pieliek sagrieztus mizotus ābolus, citrona sulu, sāli, cukuru, tomātu pastu un piparus. Visu pasautē 5 minūtes, tad pieliek skābo krējumu.