Sastāvdaļas:
1. Cukinī 4 šķēles
2. Ola 1 gab.
3. Piens 2
ēdamkarotes
4. Tomāts 1 gab.
5. Siers 4 šķēles
6. Sāls, pipari
pēc patikas
7. Eļļa cepšanai
Pagatavošana:
Pašlaik cukīnī ir tik daudz, kad tie sāk nedaudz pāraugt. Mūsu gadījumā tas tieši ir labi. Sagriežam cukīnī 1 cm biezās šķēlēs, izgriežam mīksto viduci. Liekam uz labi ietaukotas pannas cepties. Pa to laiku ātri sakuļam olu, pielejam pienu, pieberam sāli un piparus. Sakulto olu lejam cukīnī šķēles viducī, pa virsu liekam tomāta šķēli. Kad ola no vienas puses jau būtu tāda kā gatava, tad to visu kunstrukciju ļoti uzmanīgi apgriežam tā, lai tomāta šķēle būtu apakšā, tad pa virsu liekam siera šķēli. Nogriežam mazāku gāzi, uzliekam vāku un turpinām cept līdz cukīnī ir gatavs un siers izkusis.