5 Jūlijā , Sestdiena
Sievietēm :

Bezē sirsniņcepumi

  • Facebook
  • Izdrukāt
  • Sazināties
  • Saites

Sievietēm » Virtuve

Palielināt Samazināt 7 Feb 2011 , 13:22

Bezē sirsniņcepumi

Trauslie bezē sirsniņcepumi ar pildījumu lieliski iederēsies Valentīna dienas svētku ēdienkartē. Saldā bezē un maigā biezpiena un putukrējuma masas garša viena otru papildina, bet augļu un ogu dekors sniedz iespēju fantāzijas lidojumam, dekorējot gaisīgos sirsniņcepumus.

Sastāvdaļas:

3 olu baltumi (100 ml)
200 g Dansukker baltā smalkā cukura
½ ml etiķa esences

Pildījumam:

200 g svaigu vai saldētu ogu
100 g putukrējuma
100 g vājpiena biezpiena
1 ēd. kar. Dansukker želejas cukura "Multi"
1 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu

Garnējumam:

1 ēd. kar. Dansukker pūdercukura
Augļi vai ogas

Pagatavošana:

Uzstāda cepeškrāsns temperatūru uz 100°C. Uz cepamā papīra otras puses uzzīmē aptuveni 10 cm lielas sirsniņas, trīs katram cepumam. Iezīmētās vietas ieziež ar taukvielām un apkaisa ar miltiem. Saputo olu baltumus, etiķa esenci un pusi no cukura baltā un mīkstā masā. Uzmanīgi iemaisa to atlikušajā cukurā. Ieklāj un izlīdzina maisījumu ieziestajos un ar miltiem apkaisītajos laukumos. Atlikušo maisījumu var izmantot vienkāršu bezē cepumu pagatavošanai.

Cep cepeškrāsnī aptuveni 45 minūtes. Ļauj atdzist. Saputo putukrējumu, želejas cukuru un vaniļas cukuru cietā masā. Iemaisa ogas un vājpiena biezpienu putukrējumā. Liek pildījumu starp bezē sirsniņām tieši pirms pasniegšanas (ja vēlas sagatavot visu jau iepriekš, var apsmidzināt sirsniņas ar kausētu šokolādi tā, lai pasargātu bezē no sajaukšanās ar pildījumu; izvēloties balto šokolādi, tas nebūs pamanāms). Garnē cepumus ar augļiem vai ogām un apkaisa ar pūdercukuru.


IESKATIES!

Materiāls publicēts sadarbībā ar vietni

Ievietots : 07 Februārī 2011

Skatīts : 1438 reizes

Avots : http://woman.delfi.lv/delfi_amor/receptes/beze-sirsnincepumi.d?id=36692701

Birkas : ēdienkartē, cepeškrāsns, putukrējuma, biezpiena, Valentīndienas, Valentīna, bezē, svētku, sirsniņcepumi, cepumi

(Balsu nav)
"Ziņu Spice" rekomendē
  • Gatavojam ziemai. Pupiņas ar dārzeņiem

  • Rītiņš: Latvija pasauli varētu pārsteigt ar speķaraušiem

  • Kas patiesībā bija vīrs vārdā Robinsons Krūzo

Komentāru pagaidām nav. Esi pirmais !
{display:none;}
Ziņu Spice neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Ziņu Spice patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju, kā arī dzēst neatbilstošos komentārus.
Komentāru noformēšana

Audzināts cilvēks sarunā ar zemākstāvošiem nekļūs augstprātīgs.
-- Česterfīlds

Ginesa rekords? Iespējams, tālākie vārti futbola vēsturē

  • Visi aktuālie video
  • 5 Jūlijā vēsturē

    Vai jūtaties droši par savu darbavietu?
    Atbildes: 57

    Turpinās cīņa ar un par pieminekļiem. Andreja Upīša pieminekļa liktenis šobrīd Rīgas domes rokās: to – pēc mākslinieka Ivara Drulles priekšlikuma – gatavojas pārzāģēt pa vertikāli. Nu tad – pārzāģēs vai nepārzāģēs? Šodien par to un citiem pieminekļiem runājam ar arhitektu Jāni Dripi un mākslas vēsturnieku Ojāru Spārīti.

    01 Novembrī 2024
    Elita Veidemane

    Pedavaju kreditu

    LIELISKAS ZIŅAS JUMS..

    Komentē    LIELISKAS ZIŅAS JUMS..
    15 Jūnijā 2023, 11:41
    Ārstniecības augi Latvijā | Пик известий | Tiek izmantotas uCoz tehnoloģijas | Kinofilm@LV


    Trauslie bezē sirsniņcepumi ar pildījumu lieliski iederēsies Valentīna dienas svētku ēdienkartē. Saldā bezē un maigā biezpiena un putukrējuma masas garša viena otru papildina, bet augļu un ogu dekors sniedz iespēju fantāzijas lidojumam, dekorējot gaisīgos sirsniņcepumus.">