2 baklažāni
2 sīpoli
salātlapas vai rukolas salāti
timiāns
olīveļļa
bagetes
Mērcei:
1 daiviņa ķiploka
1 ēdamkarote Angļu sinepju
4 ēdamkarotes kečupa
2 ēdamkarotes medus
1 ēdamakrote Vorčesteras mērces
1 ēdamkarote etiķa
dažas piles Tobasco
sāls
pipari
Pagatavošana:
Sīpolus sagriež un apcep eļļā zeltainus kopā ar timiānu. Baklažānus gareniski sagriež 5 mm biezumā. No visām sastāvdaļām sajauc mērci. Grilā vai grilpannā no abām pusēm nedaudz apcep baklažānus, tad uz katra baklažāna uzliek nedaudz mērces, apcep, apgriež un uzliek mērci otrā pusē. Bagetes iegriež, nedaudz apcep uz grila. Bagetēs liek salātlapas, ceptos baklažānus un sīpolus, nedaudz mērces.