Nepieciešams:
500g liellopu gaļas
500g
cūkgaļas
3 ēdamkarotes kausēta sviesta
3 sīpoli
200g šampinjonu
2
ēdamkarotes tomātu pastas
2 ēdamkarotes miltu
1 tējkarote saldās
paprikas
250 ml sarkanvīna
4 tomāti
5 ēdamkarotes svaigā
krējuma
0,5 l gaļas buljona
400g pastas
Pagatavošana:
Gaļu sagriež gabaliņos, sajauc kopā liellopu gaļu un cūkgaļu, apcep sviestā uz lielas uguns. Izvēlieties palielu pannu vai katlu, lai visas sastāvdaļas tajā satilptu.
Gaļu noņem no pannas, palikušajos taukos apcep sagrieztas sēnes un
sīpolus, tad gaļu liek atpakaļ pannā.
Gaļai pieliek tomātu pastu, pārkaisa ar miltiem, pielik papriku,
pasautē. Tad pielej vīnu un buljonu. Uz mazas uguns sautē 1,5 stundu.
Tomātus
sagriež palielās šķēlēs, pieliek gulašam. Pēc pusstundas gulašam
pieliek sāli, piparus un svaigo krējumu. Pasniedz ar vārītu pastu. Lai
labi garšo!