4 olas
4 ēdamkarotes cukura
3 ēdamkarotes miltu
1 ēdamkarote kartupeļu cietes
500 g biezpiena
700 g persiku kompota
100 g cukura
3 ēdamkarotes želatīna
200 g saldā krējuma
1 tējkarote vaniļas cukura
kanēlis+ 1 ēdamkarote cukura
Pagatavošana:
Karstā ūdens peldē olas puto ar 4 ēdamkarotēm cukura. Kad masa
saputota, pieliek miltus un kartupeļu cieti, samaisa. Mīklu liek formā
ar noņemamu malu, formu izklāj ar cepampapīru, cep 200 grādos, līdz
biskvīts gatavs (pārbauda ar kociņu).
Gatavu biskvītu atdzesē.
Biezpienu izberž caur sietu. Saldo krējumu saputo ar liek cukuru un vaniļas cukuru. Persikus notecina uz sieta. Kompota sulu pieliek biezpienam. Želatīnu aplej ar ūdeni, uzbriedina, izkausē karstā ūdens peldē, pieliek biezpienam. Biezpienā iecilā putoto krējumu.
Uz biskvīta liek persikus, pārlej ar biezpiena masu, pārkaisa ar kanēļa un cukura maisījumu (var rotāt ar persikiem), liek aukstumā sacietēt. Pirms pasniegšanas izņem no formas.