kārtainā mīkla (500 g)
3 vistas filejas
2 saldie pipari
2 tomāti
sāls
pipari
eļļa cepšanai
1 ēdamkarote sarkanās paprikas pulvera
2 ķiploki
sīpols
100 g siera
1 ola
Pagatavošana:
Gaļu sagriež gabaliņos, cep eļļā, pievieno sagrieztu sīpolu,
ķiploku, paprikas pulveri. Beigās pieliek sagrieztu papriku un tomātus.
Masu sāla un piparo.
Mīklas plāksnes saliek vienu aiz otras tā, lai no trim saldētās mīklas plāksnēm kopā var izrullēt lielu garenu plāksni. Plāksnes liek horizontāli, lai viena plāksne ir nedaudz uzlikta otrai virsū. Vietu, kur plāksnes pārklājas, nosmērē ar olu, izrullē. Pa visu plāksni vidū liek vistas gaļas pildījumu, to pārkaisa ar rīvētu sieru. Mīklu malās iegriež, lai veidotos apmēram 3 cm platas strēmeles. Tad mīklas strēmeles no abām pusēm pamīšus liek pāri pildījumam, lai veidotos pīne. Pīrāgu pārsmērē ar olu, cep 190 grādos 25 minūtes.