400 g saldu cepumu
1 l mazkaloriju jogurta
2 ēdamkarotes želatīna
0,5 kg persiku (nektarīnu)
Pagatavošana:
Cepumus sadrupina. Želatīnu aplej ar aukstu ūdeni. Formā ar noņemamām malām ieklāj pārtikas plēvi.
Cepumus saber formā, izlīdzina. Uzbriedināto želatīnu izkausē karstā ūdens peldē. Jogurtam piejauc izkausēto želatīnu, pieliek gabaliņos sagrieztus persikus, masu uzlej uz cepumiem. Kūku tur aukstumā, līdz tā saželē. Pasniedz rotātu ar persika šķēlītēm.
Ja kūku vēlas bagātīgi rotāt ar dažādiem augļiem vai ogām, tad kūku patur aukstumā, līdz tā nedaudz saželē, tad virsū liek augļus un atkal liek aukstumā, līdz kūka sastingst pavisam.