15 Jūnijā, Svētdiena
Sievietēm :

Neceptā 'Philadelphia Milka' siera kūka

  • Facebook
  • Izdrukāt
  • Sazināties
  • Saites

Sievietēm » Virtuve

Palielināt Samazināt 8 Apr 2011 , 21:14

Neceptā 'Philadelphia Milka' siera kūka

Ir reizes un apstākļi, kad krāsni negribas vai nevar iedarbināt, bet garšīga kūka ir vislielākā nepieciešamība. Tad ir laiks pagatavot šo vienkāršo siera kūku ar "Philadelphia Milka" krēmsieru, kas atņem arī šokolādes kausēšanas rūpes. Un, ja vien iespējams, pievieno apelsīnu liķieri, jo tas patiešām garšu maina.

Sastāvdaļas:

  • 160 g rupja maluma cepumu (digestive), sasmalcināti
  • 80 g izkausēta sviesta
  • 14 plāksnes želatīna (apm. 22 g)
  • 700 g „Philadelphia Milka" krēmsiera, istabas temperatūrā
  • 125 g "President" crème fraîche, istabas temperatūrā
  • 250 ml salda krējuma
  • 30 ml apelsīnu liķiera
  • ½ apelsīna mizas, smalki sarīvēta
  • 80 g „Milka Daim" šokolādes
  • 90 g valriekstu

Rezultāts:

  • 12 gabaliņi

Pagatavošana:

  1. Izsmērē pannu ar sviestu, vislabāk - izkausētu. Ieber apmēram 40 g cepumu drupaču un ar tām noklāj visas malas.
  2. Pannā sagrauzdē valriekstus, lai tie sāk smaržot. Rupji visus sasmalcini.
  3. 30 g riekstu pievieno cepumu drupačām bļodā kopā ar izkausētu sviestu un samaisi. Liec veidnē un izveido pamatni.
  4. Aukstā ūdenī liec želatīna plāksnes uz 5 minūtēm. Nospied želatīna plāksnēm ūdeni un izkausē trauciņā, kas ielikts karstā ūdens peldē.
  5. Bļodā sajauc krēmsieru un crème fraîche. Pievieno alkoholu un apelsīnu miziņas, iemaisi.
  6. Citā traukā saputo saldu krējumu, kuru, kad tas saputots, iemaisi šokolādes krēmā. Beigās, aktīvi maisot (var pat ar mikseri mazā ātrumā), pievieno izkausētu želatīnu un samaisi.
  7. Lej sagatavotajā veidnē. Pārber ar sakapātu „Milka Daim" šokolādi un pāri palikušajiem riekstiem. Pārklāj formu ar pārtikas plēvi un liec ledusskapī uz 12 stundām, lai sastingst.
  8. Pasniedz. Pirms griešanas nazi iemērc karstā ūdenī, noslauki to un griez. Ar siltu nazi kūku varēs sagriezt daudz labāk.

IESKATIES!

Materiāls publicēts sadarbībā ar vietni

Ievietots : 08 Aprīlī 2011

Skatīts : 1940 reizes

Avots : http://woman.delfi.lv/gimene/virtuve/necepta-philadelphia-milka-siera-kuka.d?id=37823713

Birkas : krēmsiera, kūku, kūka, siera, neceptā, sagrauzdē, cepumu, Philadelphia, krēmsieru

(Balsu nav)
"Ziņu Spice" rekomendē
Komentāru pagaidām nav. Esi pirmais !
{display:none;}
Ziņu Spice neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Ziņu Spice patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju, kā arī dzēst neatbilstošos komentārus.
Komentāru noformēšana

Aizmiršanās - brīvības paveids.
-- Džebrans

Ginesa rekords? Iespējams, tālākie vārti futbola vēsturē

  • Visi aktuālie video
  • 15 Jūnijā vēsturē

    Vai jūs atbalstītu tautas vēlētu prezidentu?
    Atbildes: 63

    Turpinās cīņa ar un par pieminekļiem. Andreja Upīša pieminekļa liktenis šobrīd Rīgas domes rokās: to – pēc mākslinieka Ivara Drulles priekšlikuma – gatavojas pārzāģēt pa vertikāli. Nu tad – pārzāģēs vai nepārzāģēs? Šodien par to un citiem pieminekļiem runājam ar arhitektu Jāni Dripi un mākslas vēsturnieku Ojāru Spārīti.

    01 Novembrī 2024
    Elita Veidemane

    Pedavaju kreditu

    LIELISKAS ZIŅAS JUMS..

    Komentē    LIELISKAS ZIŅAS JUMS..
    15 Jūnijā 2023, 11:41
    Ārstniecības augi Latvijā | Пик известий | Tiek izmantotas uCoz tehnoloģijas | Kinofilm@LV


    Ir reizes un apstākļi, kad krāsni negribas vai nevar iedarbināt, bet garšīga kūka ir vislielākā nepieciešamība. Tad ir laiks pagatavot šo vienkāršo siera kūku ar "Philadelphia Milka" krēmsieru, kas atņem arī šokolādes kausēšanas rūpes. Un, ja vien iespējams, pievieno apelsīnu liķieri, jo tas patiešām garšu maina.">