Nepieciešams:
250g miltu
100g sviesta
1/2 glāzes kefīra
tējkarote cepampulvera
cukurs (100g mīklai, 180g biezpiena masai)
olas (1 mīklai, 4 pildījumam)
800g biezpiena
4 ēdamkarotes skāba krējuma
paciņa vaniļas cukura
Pagatavošana:
No mīksta sviesta, olas, kefīra, cepampulvera, miltiem un cukura
pagatavo mīklu, to ieliek formā ar noņemamām malām tā, lai no mīklas
veidotos maliņas.
Olu baltumus saputo ar cukuru, biezpienu sajauc ar
vaniļas cukuru, olu dzeltenumiem un krējumu, veidojot viendabīgu masu,
tad iecilā olu baltumus. Masu liek uz mīklas un iepriekš sakarsētā
cepeškrāsnī 180 grādos cep 50 minūtes.