28 Septembrī, Trešdiena
Sievietēm :

Biezpiena rausis

Sievietēm » Virtuve

Palielināt Samazināt 8 Nov 2010 , 17:37

Biezpiena rausis

Nepieciešams:

250g miltu
100g sviesta
1/2 glāzes kefīra
tējkarote cepampulvera
cukurs (100g mīklai, 180g biezpiena masai)
olas (1 mīklai, 4 pildījumam)
800g biezpiena
4 ēdamkarotes skāba krējuma
paciņa vaniļas cukura

Pagatavošana:

No mīksta sviesta, olas, kefīra, cepampulvera, miltiem un cukura pagatavo mīklu, to ieliek formā ar noņemamām malām tā, lai no mīklas veidotos maliņas.
Olu baltumus saputo ar cukuru, biezpienu sajauc ar vaniļas cukuru, olu dzeltenumiem un krējumu, veidojot viendabīgu masu, tad iecilā olu baltumus. Masu liek uz mīklas un iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos cep 50 minūtes.

Ja vēlies nobalsot par šo rakstu, sūti SMS ar tekstu

TXT BALSS

uz numuru

1897


Nobalsots 828 reizes


Maksa (0,36 LVL) ir pievienota telefona rēķinam vai atrēķināta no priekšapmaksas kartes.
Atbalsts: +37129469896 | zinuspice@gmail.com | Piedāvā fortumo.lv
IESKATIES!

Materiāls publicēts sadarbībā ar vietni

Ievietots : 08 Novembrī 2010

Skatīts : 2485 reizes

Avots : http://www.apollo.lv/portal/life/articles/219876

Birkas : cepeškrāsnī, miltu, biezpiena, mīklu, mīklai, rausis, cepampulvera, cep, saputo

(Balsu nav)
"Ziņu Spice" rekomendē
Komentāru pagaidām nav. Esi pirmais !
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ziņu Spice neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Ziņu Spice patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju, kā arī dzēst neatbilstošos komentārus.
Komentāru noformēšana

Dzīves kauss būtu šķebinoši salds, ja tajā neieritētu dažas rūgtas asaras.
-- Pitagors

DJ Bacon Līgo Tusiņš 2021

  • Visi aktuālie video
  • 28 Septembrī vēsturē

    Kā rūpējaties par ugunsdrošību mājās?
    Atbildes: 19
    Ārstniecības augi Latvijā | Пик известий | Tiek izmantotas uCoz tehnoloģijas | Katalogs | Kinofilm@LV