110 ml olīveļļas
1 kg liellopu gaļas
0,5 kg sīpolu
0,5 kg burkānu
0,5 kg paprikas
1 kg tomātu
0,5 kg kartupeļu
čili pipars
melnie pipari
sāls
ēdamkarote cukura
Pagatavošana:
Katlā ar biezu dibenu ielej eļļu, sakarsē, pieliek gabaliņos sagrieztu gaļu, apcep. Gaļai pieliek sagrieztus sīpolus, apcep. Burkānus griež ripiņās, pievieno gaļai, turpina cept. Papriku sagriež strēmelēs, pievieno gaļai. Tomātus blanšē karstā ūdenī, novelk miziņu, sagriež gabaliņos, pieliek sautējumam (var izmantot arī konservētus tomātus ar visu sulu). Gaļai pievieno apmēram litru ūdens (lieliski garšos, ja pievienos puslitru sarkanvīna), sautē līdz gaļa gandrīz mīksta, tad pieliek gabalos sagrieztus kartupeļus. Vāra, līdz kartupeļi mīksti. Biegās sāla, piparo, pieliek čili, cukuru. Zupa ir ļoti bieza.