Mīklai:
200 g miltu
3 ēdamkarotes cukura
šķipsniņa sāls
tējkarote cepampulvera
125 g sviesta
Pildījumam:
200 g valriekstu vai citu riekstu pēc izvēles
200 g konfekšu «Gotiņa»
200 g sviesta
400 ml saldā krējuma
2 tējkarotes šķīstošās kafijas
Mīklai visas sausās sastāvdaļas sajauc kopā, pierīvē aukstu sviestu, sajauc mīklu, to liek uz stundu ledusskapī. Mīklu liek 25 cm formā tā, lai veidotos maliņas, uz mīklas liek cepampapīru, uz tā uzber zirņus un cep 180 grādos 20 minūtes, līdz mīkla gaiši brūna.
Riekstus apcep uz pannas bez taukvielām, tad nedaudz sasmalcina (saujiņu atstāj veselus rotāšanai). «Gotiņas» sasmalcina. Katliņā uzvāra saldo krējumu, pieliek sviestu, konfektes un šķīstošo kafiju, visu vāra uz lēnas uguns 10 minūtes, beigās pieliek riekstus. Atdzisušu mīklas pamatni pilda ar savārīto masu, rotā ar riekstiem, liek aukstumā atdzist.