28 Novembrī, Pirmdiena
Sievietēm :

Kartupeļu sacepums no Francijas

Sievietēm » Virtuve

Palielināt Samazināt 12 Apr 2011 , 15:12

Kartupeļu sacepums no Francijas

Nepieciešams:

kartupeļi
skābais krējums
sviests
ķiploks
sāls
muskatrieksts

Pagatavošana:

Kartupeļus nomizo, sagriež škēlēs un nosusina. Cepamformu iesmērē ar sviestu, ierīvē ar ķiploku. Kartupeļus liek kārtā, virsū nedaudz skābā krējuma, muskatrieksta un sāls, tad nākamo kartupeļu kārtu. Kartupeļu kārtas pamīšus ar krējumu liek pilnu formu, noslēdz ar krējuma kārtu. Sacepumu cep 160 grādos no stundas līdz pusotrai, atkarībā no formas lieluma.

Ja vēlies nobalsot par šo rakstu, sūti SMS ar tekstu

TXT BALSS

uz numuru

....


Nobalsots 786 reizes


Maksa (0.00 Eur) ir pievienota telefona rēķinam vai atrēķināta no priekšapmaksas kartes.
Atbalsts: +371........ | zinuspice@gmail.com | Piedāvā fortumo.lv
IESKATIES!

Materiāls publicēts sadarbībā ar vietni

Ievietots : 12 Aprīlī 2011

Skatīts : 2359 reizes

Avots : http://www.apollo.lv/portal/life/articles/235018

Birkas : kartupeļus, kartupeļu, sacepumu, kartupeļi, Francijas, cep, sacepums

(Balsu nav)
"Ziņu Spice" rekomendē
  • Bezsāls diēta

  • Izvērtēs Streipa komentārus Eirovīzijas laikā

  • Par braukšanu dzērumā sods līdz Ls 1000

Komentāru pagaidām nav. Esi pirmais !
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ziņu Spice neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Ziņu Spice patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju, kā arī dzēst neatbilstošos komentārus.
Komentāru noformēšana

Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.
-- Aristotelis

DJ Bacon Līgo Tusiņš 2021

  • Visi aktuālie video
  • 28 Novembrī vēsturē

    Vai jūtaties droši par savu darbavietu?
    Atbildes: 56
    Ārstniecības augi Latvijā | Пик известий | Tiek izmantotas uCoz tehnoloģijas | Katalogs | Kinofilm@LV