250 g Ricotta siera
225 g kazas siera
75 g Parmesan siera
2 olas
sāls
pipari
olīveļļa
Marinādei:
1 čilī pipars
120 ml olīveļļas
šķipsniņa cukura
ēdamkarote sinepju
10 ml balzametiķa
ēdamakrote kaperu
sauja olīvju
Pagatavošana:
Visus sierus sablenderē kopā ar olām. Pēc garšas pieliek sāli un piparus. Masu liek nepiedegošā cepamformā (23 cm diametrā), apslaka ar olīveļļu, cep 200 grādos 20 minūtes.
Marinādei visas sastāvdaļas sasmalcina un sajauc ar eļļu, sinepēm
un etiķi. Atdzisušu sieru sagriež nelielos gabaliņos, aplej ar marinādi,
nogatavina vienu nakti slēgtā traukā.
Pasniedz aukstu vai siltu (10 minūtes 180 grādos). Pasniedz ar siltu baltmaizi un tomātu salātiem.