14 Jūnijā, Sestdiena
Sievietēm :

Cepts siers marinādē

  • Facebook
  • Izdrukāt
  • Sazināties
  • Saites

Sievietēm » Virtuve

Palielināt Samazināt 4 Jūn 2011 , 15:02

Cepts siers marinādē

Nepieciešams:

250 g Ricotta siera
225 g kazas siera
75 g Parmesan siera
2 olas
sāls
pipari
olīveļļa

Marinādei:

1 čilī pipars
120 ml olīveļļas
šķipsniņa cukura
ēdamkarote sinepju
10 ml balzametiķa
ēdamakrote kaperu
sauja olīvju

Pagatavošana:

Visus sierus sablenderē kopā ar olām. Pēc garšas pieliek sāli un piparus. Masu liek nepiedegošā cepamformā (23 cm diametrā), apslaka ar olīveļļu, cep 200 grādos 20 minūtes.

Marinādei visas sastāvdaļas sasmalcina un sajauc ar eļļu, sinepēm un etiķi. Atdzisušu sieru sagriež nelielos gabaliņos, aplej ar marinādi, nogatavina vienu nakti slēgtā traukā.
Pasniedz aukstu vai siltu (10 minūtes 180 grādos). Pasniedz ar siltu baltmaizi un tomātu salātiem.

IESKATIES!

Materiāls publicēts sadarbībā ar vietni

Ievietots : 04 Jūnijā 2011

Skatīts : 1284 reizes

Avots : http://www.apollo.lv/portal/life/articles/239991

Birkas : siers, sierus, olas, cepts, marinādei, marinādē, sieru, siera, pipars, cep

(Balsu nav)
"Ziņu Spice" rekomendē
  • Sevastova pirmo reizi iekļūst WTA turnīra finālā

  • Ceļ godā no vecmāmiņas mantoto kafejas recepti

  • Golf ar elektromotoru

Komentāru pagaidām nav. Esi pirmais !
{display:none;}
Ziņu Spice neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Ziņu Spice patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju, kā arī dzēst neatbilstošos komentārus.
Komentāru noformēšana

Nav rūgtākas un pazemojošākas atkarības par atkarību no cita cilvēka gribas, no sev līdzīgā patvaļas.
-- Berdjajevs

Ginesa rekords? Iespējams, tālākie vārti futbola vēsturē

  • Visi aktuālie video
  • 14 Jūnijā vēsturē

    Cik daudz naudas mēnesī tērējat mobilā telefona sarunām?
    Atbildes: 74

    Turpinās cīņa ar un par pieminekļiem. Andreja Upīša pieminekļa liktenis šobrīd Rīgas domes rokās: to – pēc mākslinieka Ivara Drulles priekšlikuma – gatavojas pārzāģēt pa vertikāli. Nu tad – pārzāģēs vai nepārzāģēs? Šodien par to un citiem pieminekļiem runājam ar arhitektu Jāni Dripi un mākslas vēsturnieku Ojāru Spārīti.

    01 Novembrī 2024
    Elita Veidemane

    Pedavaju kreditu

    LIELISKAS ZIŅAS JUMS..

    Komentē    LIELISKAS ZIŅAS JUMS..
    15 Jūnijā 2023, 11:41
    Ārstniecības augi Latvijā | Пик известий | Tiek izmantotas uCoz tehnoloģijas | Kinofilm@LV