Tā kādā saulainā pavasara pēcpusdienā www.espati.lv gastronomisko baudu mīļotāji, ņemot talkā Guttas jauno apelsīnu-ananasu nektāru un apelsīnu-greipfrūtu sulu, arī nolemj sarīkot neatkārtojamu kokteiļu ballīti sev un meitenēm par godu. Jaucot un savienojot tīkamas garšas produktus un radot sešus ļoti gardus, gandrīz nevainīgus kokteiļus, gastronomisko baudu mīļotāji procesa gaitā secina: tiešām, visiem ir atraisījušās mēles, meiteņu vaigus rotā draudzīga smaida bedrītes un visiem ir labi!
Kokteiļu prieki
Guttas jaunais apelsīnu-ananasu nektārs, kļūdams par kokteiļu sastāvdaļu, lieliski sader kopā ar pārējiem komponentiem, saldējumu, augļiem un ogām, dzērienam piešķirot garšas niansēm bagātu svaigumu.
Štefija grāfa
Sastāvdaļas:
60ml Guttas apelsīnu-ananasu nektāra,
30ml multiaugļu nektāra,
30ml mango sulas,
30ml tonika,
2 ledus gabaliņi
Sastāvdaļas:
200ml Guttas apelsīnu-ananasu nektāra,
100ml ābolu sulas,
100ml persiku sulas,
300 g zemeņu,
400 g plombīra saldējuma
Trojas zirgs
Sastāvdaļas:
160 ml Guttas apelsīnu-ananasu nektāra,
20 ml laima sulas,
10 ml grenadīna sīrupa,
3 pilieni Bitter Angostura
Guttas jaunā apelsīnu-greipfrūtu sula lieliski noder, gatavojot dažādus bezalkoholiskus dzērienus, taču neliela alkohola piešprice kokteilim piešķir akcentu, uzliek to ļoti būtisko punktiņu uz "i".
Sastāvdaļas:
160 ml Guttas apelsīnu-greipfrūta sulas,
6 ledus gabaliņi,
viens apelsīns,
viena ēdamkarote medus,
20 ml jogurta (piem. dzeramais jogurts ar vaniļas garšu)
Apelsīnu nomizo, sagriež gabaliņos, liek blenderī kopā ar pārējām sastāvdaļām, sakuļ.
Sastāvdaļas:
160 ml Guttas apelsīnu-greipfrūta sulas,
50 ml Ginger alle,
150 g zemeņu
Sastāvdaļas:
200g Guttas apelsīnu-greipfrūta sulas,
50g Rīgas melnā balzama,
divas ēdamkarotes grenadīna sīrupa
Izdevušos pasākumu!