450 g miltu
25 g rauga
300 ml silta ūdens
50 ml olīveļļas
jūras sāls
eļļa pārslacīšanai
Pildījumam
225 g spinātu
225 g Mozzarella siera
oregano
rozmarīns
timians
sāls
pipari
Siltajā ūdenī iejauc šķipsniņu sāls, olīveļļu, raugu un miltus. Mīca 10 minūtes, līdz izveidojas gluda mīkla. Bļodu pārsedz ar pārtikas plēvi, liek siltumā uz stundu, lai uzrūgst. Spinātus sasmalcina, pieliek gabaliņos sagrieztu sieru, sasmalcinātas garšvielas, sāla un piparo.
Cepamformu (25 cm) ietauko. Formas pamatnē liek pusi no mīklas, nolīdzina pa visu formu. Uz mīklas liek spinātus un sieru, tos nosedz ar otru mīklas daļu. Cepuma virsmu apslaka ar olīveļļu un pārkaisa ar jūras sāli. Cep 220 grādos 30 minūtes. Pasniedz siltu.