Nepieciešams:
puskukulis ķieģelīša
ķīnas
kāposta pusīte
pusīte siera «Talsu ritulis»
1 bundžiņa
konservētas kukurūzas
3 tomāti
3 daiviņas ķiploka
majonēzes un
skāba krējuma maisījums 1:1
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
Rupjmaizi sagriež kubiciņos, eļļā apcep brūnus un kraukšķīgus! Cepšanas beigās iemaisa caur spiedi izspiestus ķiplokus.
Ķīnas kāpostu un tomātus sagriež, kukurūzai nolej sulu, sieru sagriež kubiciņos, visu sajauc ar krējuma un majonēzes maisījumu. Pasniedz pārkaisītu ar rupjmaizes grauzdiņiem.
Variants: Varat izmantot baltmaizes sausiņus, tos apgrauzdēt tosterī, Ķīnas kāpostu vietā izvēlēties citus salātus