19 Janvārī, Otrdiena
Sievietēm :

Ābolu dzērveņmaize ar drumstalām

Sievietēm » Virtuve

Palielināt Samazināt 19 Feb 2011 , 09:20

Ābolu dzērveņmaize ar drumstalām

Nepieciešams:

600 g kviešu miltu
150 g margarīna
100 g cukura
2 olas
250 g piena
50 g rauga
1 tējkarote sāls
āboli
dzērvenes
kanēlis

Drumstalām:

100 g kviešu miltu
100 g margarīna
100 g cukura

Pagatavošana:

Gatavo rauga mīklu no piena, taukvielām, rauga, miltiem, sāls un olām. Noliek siltā vietā uz 30 minūtēm, lai uzrūgst.

Mīklu izveltnē apmēram 1 cm biezumā un liek uz plāts. Uz mīklas liek sagrieztus ābolus, dzērvenes, pārkaisa ar cukuru un kanēli.

Drumstalas gatavo, visas paredzētās izejvielas sajaucot kopā. Maizi pārkaisa ar drumstalām. Cep 180 grādu temperatūrā apmēram 35 minūtes.


Ja vēlies nobalsot par šo rakstu, sūti SMS ar tekstu

TXT BALSS

uz numuru

1897


Nobalsots 485 reizes


Maksa (0,36 LVL) ir pievienota telefona rēķinam vai atrēķināta no priekšapmaksas kartes.
Atbalsts: +37129469896 | zinuspice@gmail.com | Piedāvā fortumo.lv
IESKATIES!

Materiāls publicēts sadarbībā ar vietni

Ievietots : 19 Februārī 2011

Skatīts : 1457 reizes

Avots : http://www.apollo.lv/portal/life/articles/189021

Birkas : dzērvenes, uzrūgst, rauga, maize, drumstalām, ābolu, mīklu, cep, dzērveņu, ābolus

(Balsu nav)
"Ziņu Spice" rekomendē
Komentāru pagaidām nav. Esi pirmais !
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ziņu Spice neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Ziņu Spice patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju, kā arī dzēst neatbilstošos komentārus.
Komentāru noformēšana

Ticu tāpēc, ka tas ir absurds.
-- Tertuliāns

"Liepājas brāļi" ar dziesmu pateicas mediķiem

  • Visi aktuālie video
  • 19 Janvārī vēsturē

    Kas ir vissvarīgākais Tavā dzīvē?
    Atbildes: 125
    Ārstniecības augi Latvijā | Пик известий | Tiek izmantotas uCoz tehnoloģijas | Katalogs | Kinofilm@LV