Nepieciešams:
3 glāzes kefīra2 glāzes miltu
4 olas
tējkarote cepampulvera
šķipsna sāls
150 g žāvētas desas
150 g siera
150 g šampinjonu
3 marinēti gurķi
malti pipari
kečups
1 sīpols
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
Kefīrā iejauc cepampulveri, olas, šķipsniņu sāls, pieliek miltus.
Desu un gurķus sagriež stienīšos, sēnes šķēlītēs. Sīpolu sagriež, apcep eļļā.
Mīklu izlej ietaukotā pannā apmēram 2 cm biezumā ( ar šo mīklas daudzumu pietiks lielai pannai). Uz mīklas liek desu, gurķus, sagrieztās sēnes, apceptus sīpolus, pārlej ar kečupu, uzkaisa piparus, pārkaisa ar sarīvētu sieru.
Picu cep 200 grādos 20 minūtes.