14 Jūnijā, Sestdiena
Sievietēm :

Lēti un garšīgi- zirņu zupa ar baltmaizes grauzdiņiem

  • Facebook
  • Izdrukāt
  • Sazināties
  • Saites

Sievietēm » Virtuve

Palielināt Samazināt 10 Aug 2011 , 10:03

Lēti un garšīgi- zirņu zupa ar baltmaizes grauzdiņiem

Lēti- nenozīmē negaršīgi. Lēti var gatavot arī ļoti garšīgus ēdienus. Pamēģiniet kaut vai šo zirņu zupu.

Nepieciešams:

1 litrs ūdens,
2 glāzes dzelteno šķelto zirņu,
1 liels sīpols,
2 kartupeļi,
2 daiviņas ķiploka,
2 ēdamkarotes eļļas,
2 buljona kubiņi,
sāls un pipari pēc garšas,
baltmaize.

Pagatavošana:

Katliņā ielej aukstu ūdeni, ieber zirņus un uz vidējas liesmas liek vārīties. Uz pannas eļļā apcep sīpolu un pievieno zupai. Vāra, kamēr zirņi gatavi un sāk jukt ārā. Tad zupai pievieno sāli, sagrieztus kartupeļus un buljona kubiņus iespiež ķiploku un vāra vēl 15 minūtes.

Gatavu zupu pasniedz ar tosterī grauzdētām baltmaizes šķēlēm.


IESKATIES!

Materiāls publicēts sadarbībā ar vietni

Ievietots : 10 Augustā 2011

Skatīts : 1414 reizes

Avots : http://epadomi.lv/virtuve/foto/17042011-kirbju_zupa_ar_grauzdiniem

Birkas : zupu, zirņus, baltmaizes, zirņu, baltmaize, kartupeļi, zupai, grauzdiņiem, buljona, zupa

(1 Balss)
"Ziņu Spice" rekomendē
Komentāru pagaidām nav. Esi pirmais !
{display:none;}
Ziņu Spice neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Ziņu Spice patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju, kā arī dzēst neatbilstošos komentārus.
Komentāru noformēšana

Cerība ir vienīgā cilvēku bēdu atvieglotāja.
-- Fenelons

Ginesa rekords? Iespējams, tālākie vārti futbola vēsturē

  • Visi aktuālie video
  • 14 Jūnijā vēsturē

    Uz kā gatavojat ēst savās mājās?
    Atbildes: 77

    Turpinās cīņa ar un par pieminekļiem. Andreja Upīša pieminekļa liktenis šobrīd Rīgas domes rokās: to – pēc mākslinieka Ivara Drulles priekšlikuma – gatavojas pārzāģēt pa vertikāli. Nu tad – pārzāģēs vai nepārzāģēs? Šodien par to un citiem pieminekļiem runājam ar arhitektu Jāni Dripi un mākslas vēsturnieku Ojāru Spārīti.

    01 Novembrī 2024
    Elita Veidemane

    Pedavaju kreditu

    LIELISKAS ZIŅAS JUMS..

    Komentē    LIELISKAS ZIŅAS JUMS..
    15 Jūnijā 2023, 11:41
    Ārstniecības augi Latvijā | Пик известий | Tiek izmantotas uCoz tehnoloģijas | Kinofilm@LV