19 Decembrī, Piektdiena
Sievietēm :

Sniega kalns

  • Facebook
  • Izdrukāt
  • Sazināties
  • Saites

Sievietēm » Virtuve

Palielināt Samazināt 30 Dec 2010 , 11:40

Sniega kalns

Ja tev noteikti negribas cept kūku, bet kaut kas svētku galdā jāliek, izeja ir "Sniega kalns". Gaisīgs putots krējums ar pikantajiem amareti, un tas viss uz aromātiskajām un skābenajām dzērvenēm. Mēli var norīt, un to tev teiks daudzi.

Sastāvdaļas:

  • 90 g lielu dārza dzērveņu
  • 125 ml pussalda sarkanvīna
  • 1 kanēļa standziņa
  • 150 g salda krējuma
  • 20 g pūdercukura
  • 50 g amareti cepumu

Pagatavošana:

  1. Katliņā liec dzērvenes, vīnu un kanēli. Uz vidējas liesmas gaidi, līdz sāk vārīties, un vāri 5 minūtes. Noņem no liesmas un ļauj atdzist aukstam.
  2. Sagatavo trauciņus, tajos apakšā ieliekot savārītās dzērvenes.
  3. Saputo stingrās putās saldo krējumu ar pūdercukuru. Kad tas gatavs, ar rokām saspiežot, pievieno amareti cepumus tā, lai daļa ir smalki saberzta un daļa ir lielākos gabaliņos.
  4. Samaisi un liec traukos uz dzērvenēm. Rotā ar svaigām, uz pusēm pārgrieztām dzērvenēm.
Lai garšo!

IESKATIES!

Materiāls publicēts sadarbībā ar vietni

Ievietots : 30 Decembrī 2010

Skatīts : 1476 reizes

Avots : http://woman.delfi.lv/gimene/virtuve/article.php?id=35966785

Birkas : dzērvenes, kūku, krējuma, krējums, svētku, dzērvenēm, cepumu, putots, dzērveņu, sarkanvīna

(Balsu nav)
"Ziņu Spice" rekomendē
  • Šlāgeraptaujā triumfē vidzemnieki

  • Notiks Rīgas pilsētas svētki

  • "Siena drudzis" un ziedputekšņi

Komentāru pagaidām nav. Esi pirmais !
{display:none;}
Ziņu Spice neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Ziņu Spice patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju, kā arī dzēst neatbilstošos komentārus.
Komentāru noformēšana

Taverna - vieta, kur vājprātu pārdod pudelēs.
-- Svifts

Ginesa rekords? Iespējams, tālākie vārti futbola vēsturē

  • Visi aktuālie video
  • 19 Decembrī vēsturē

    Uz kā gatavojat ēst savās mājās?
    Atbildes: 77

    Turpinās cīņa ar un par pieminekļiem. Andreja Upīša pieminekļa liktenis šobrīd Rīgas domes rokās: to – pēc mākslinieka Ivara Drulles priekšlikuma – gatavojas pārzāģēt pa vertikāli. Nu tad – pārzāģēs vai nepārzāģēs? Šodien par to un citiem pieminekļiem runājam ar arhitektu Jāni Dripi un mākslas vēsturnieku Ojāru Spārīti.

    01 Novembrī 2024
    Elita Veidemane

    Tieši jautājumi par attiecībām (1.daļa)

    Es nekad īsti neticu, ka jebkad varēšu atgūt savu vīru. Ar tempļa atkalapvienošanās risinājumu mīlestības burvestība atkal ir atjaunojusi mieru. Priecājos būt jūsu liecību lapā, lai dalītos savā laimē. Sazinieties ar viņu un dalieties savā liecībā. Sazinieties ar viņu, rakstot uz šo e-pastu ((egbedietakuta@gmail.com.)) vai rakstot viņam WhatsApp, zvanot uz šo tālruņa numuru +1(659)2027218

    Komentē    Seoyun Allis
    27 Novembrī 2025, 06:04
    Ārstniecības augi Latvijā | Пик известий | Tiek izmantotas uCoz tehnoloģijas | Kinofilm@LV


    Ja tev noteikti negribas cept kūku, bet kaut kas svētku galdā jāliek, izeja ir "Sniega kalns". Gaisīgs putots krējums ar pikantajiem amareti, un tas viss uz aromātiskajām un skābenajām dzērvenēm. Mēli var norīt, un to tev teiks daudzi.">