Nepieciešams:
0,5 kg cūkgaļas
300g skābu kāpostu
5 kartupeļi
sīpols
2 burkāni
biete
3 ēdamkarotes tomātu pastas
sāls
pipari
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
Gaļu liek ūdenī, uzvāra, noputo, pieliek kāpostus un vāra gatavus.
Kartupeļus sagriež stienīšos, burkānus un bietes sarīvē.
Sagrieztu
sīpolu eļļā apcep, pieliek burkānus un bietes, turpina cept, tad
pieliek kartupeļus, apcep, pieliek tomātu pastu, uzliek vāku un pasautē,
līdz viss gatavs.
Kad kāposti izvārījušies, gaļu izņem, sagriež gabaliņos, pieliek zupai. Beigās zupai pieliek sautētos dārzeņus, sāli, piparus, pasniedz ar skābo krējumu.