15 Jūnijā, Svētdiena
Sievietēm :

Šokolādes krēms ar jāņogu mērci

  • Facebook
  • Izdrukāt
  • Sazināties
  • Saites

Sievietēm » Virtuve

Palielināt Samazināt 8 Aug 2011 , 18:06

Šokolādes krēms ar jāņogu mērci

Nepieciešams:

200 g šokolādes
250 ml saldā krējuma
3 olas
500 ml piena
2 ēdamkarotes želatīna
100 g cukura

Pagatavošana:

Olu baltumus atdala no dzeltenumiem. Baltumus saputo ar 3 ēdamkarotēm cukura. Uzvāra pienu, karstā pienā ar karoti liek olbaltumus, apvāra no abām pusēm pāris minūtes. Izvārītos olbaltumus izņem no piena. Pienam pieliek šokolādi, izkausē. Želatīnu izkausē ūdens peldē, pieliek šokolādes pienam, noliek aukstumā, lai atdziest. Saldo krējumu saputo ar atlikušo cukuru. Atdzisušajai želatīna masai pieliek izvārītos olbaltumus un putukrējumu, liek deserta traukos, atstāj aukstumā, lai sastingst.

Mērcei jāņogu sulai pielej ūdeni, pieliek cukuru, uzvāra, pieliek kartupeļu cieti, atdzesē.

IESKATIES!

Materiāls publicēts sadarbībā ar vietni

Ievietots : 08 Augustā 2011

Skatīts : 1944 reizes

Avots : http://www.apollo.lv/portal/life/articles/246215

Birkas : mērci, olas, piena, krējuma, jāņogu, šokolādi, želatīna, šokolādes, krēms, mērcei

(Balsu nav)
"Ziņu Spice" rekomendē
Komentāru pagaidām nav. Esi pirmais !
{display:none;}
Ziņu Spice neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Ziņu Spice patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju, kā arī dzēst neatbilstošos komentārus.
Komentāru noformēšana

Arī pati tikumība nespēj izvairīties no apmelojumu skrāpējumiem.
-- Šekspīrs

Ginesa rekords? Iespējams, tālākie vārti futbola vēsturē

  • Visi aktuālie video
  • 15 Jūnijā vēsturē

    Kam šobrīd visvairāk būtu nepieciešama sociālā palīdzība?
    Atbildes: 55

    Turpinās cīņa ar un par pieminekļiem. Andreja Upīša pieminekļa liktenis šobrīd Rīgas domes rokās: to – pēc mākslinieka Ivara Drulles priekšlikuma – gatavojas pārzāģēt pa vertikāli. Nu tad – pārzāģēs vai nepārzāģēs? Šodien par to un citiem pieminekļiem runājam ar arhitektu Jāni Dripi un mākslas vēsturnieku Ojāru Spārīti.

    01 Novembrī 2024
    Elita Veidemane

    Pedavaju kreditu

    LIELISKAS ZIŅAS JUMS..

    Komentē    LIELISKAS ZIŅAS JUMS..
    15 Jūnijā 2023, 11:41
    Ārstniecības augi Latvijā | Пик известий | Tiek izmantotas uCoz tehnoloģijas | Kinofilm@LV